Vi gillar kontakter

Har du frågor eller vill boka studiebesök i något av våra hyreshus? Skicka ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

Det handlar om klimatet, det handlar om ett tryggt annorlunda boende och det handlar om att göra saker tillsammans. Våra hus är unika på flera sätt och det är med både stolthet och glädje vi tagit emot möjligheten att bygga dessa. Du är välkommen att titta på bygget allt eftersom men också komma på studiebesök i något av de husen vi är färdiga med. Och du är givetvis välkommen som hyresgäst.

Kontakta oss

ETC Bygg
Box 4403
102 68 Stockholm
Organisationsnr. 559123-4934

Vill du göra ett studiebesök?

Våra unika klimatpositiva husen har fått stor uppmärksamhet och många har visat intresse för att göra studiebesök. Därför ordnar vi nu visningar för privatpersoner.

Du kan besöka både våra hyreshus i Västerås och Växjö. På plats får du en kort föreläsning av vår arkitekt om bakgrunden till husen och husens konstruktion, sedan besöker vi en lägenhet.

Hjälp oss att göra det möjligt

Är det här möjligt? Det finns inga givna svar men det är klart att vi ska sträva efter mer än ett klimatsmart hus. Vi vill skapa exempel på klimatsmarta liv mitt i staden. ETC bygger hyreshus i Västerås, Växjö och Malmö.

För att komma igång på fler platser har vi startat en crowdfundingkampanj där du kan spara pengar direkt i vårt klimatsmarta hyreshus med B-aktier som säkerhet. B-aktierna återköps till fast pris när du vill ta ut eller ändra ditt sparande. Avkastningen är satt till 2 procent. Att spara i byggandet av klimatsmarta bostäder är att vara del i lösningen.

Besök våra byggen

ETC Hyreshus i Västerås

Rangatan 5 och Ägirgatan 26
723 47 Västerås

ETC Hyreshus i Växjö

Högövägen 9,11,13
352 58 Växjö

ETC hyreshus i Västerås.

ETC Torp i ETC Solpark

Energikullen 1
641 96 Katrineholm

Vi på ETC Bygg

Johan Jenny Ehrenberg
Ägare av ETC Bygg och VD
Tommy Rundqvist
Styrelseledamot och ekonom
Mattis Berg
Fastighetshandläggare
Hans Eek
Arkitekt
Fredrik Fagerberg
Byggare och utvecklare
av trähusen