Hoppa till innehåll
ETC Hyreshus

Huset reser sig i Västerås

Nu går det fort och det händer saker varje dag. Här får du den senaste uppdateringen med bilder från bygget av ETC Hyreshus i Västerås.

Passa på att ta en promenad förbi bygget i vårsolen. Byggarbetsplatsen är inhägnad så man kan inte (och får inte) gå in som besökare. Men utanför stängslet ser man allt lika bra så vill du se husbygget är det bara att åka dit.

Öster Mälarstrand heter området. Vår tomt är närmast Mälaren.

När första huset är monterat så kommer vi sätta igång med hus nummer två.


Vill du vara med och spara i våra klimatsmarta hyreshus? Nästa steg är Växjö där vi kommer ta in ytterligare 50 miljoner för att bygga tre nya hus på en gång. Hyreshusen har en avkastning till sparare på 2 procent per år.

Du kan läsa mer om att spara med ETC här.

Foto: Kent Vilhelmsson.Foto: Kent Vilhelmsson.Foto: Kent Vilhelmsson.Foto: Kent Vilhelmsson.

Läs vidare

 • Hyrorna för ETC Byggs hus i Västerås är färdigförhandlade
  Efter förhandlingar med Hyresgästföreningen är vi på ETC Bygg glada att meddela att är hyrorna nu är satta för de lägenheter som ETC Bygg håller på att färdigställa i Västerås. Här kan du ladda ner avtalet med Hyresgästföreningen. Ni som står […]
 • ETC bygger ett helt ekokvarter i Kumla
  Så här kommer det se ut på Hällabrottet i Kumla om något år. ETC Bygg har vunnit markanvisning för ett helt kvarter av riktigt fina ekohus i ett och ett halvt plan. Här ryms faktiskt hela 120 personer, det blir 40 […]
 • Så bygger vi tysta trägolv
  I ett flervåningshus är golvet i din lägenhet samtidigt någon annans tak. Det betyder att husets bjälklag måste konstrueras på ett sådant sätt att risken för störande ljud minimeras. Handlar det som i vårt fall om trähus, ja då behöver bjälklaget lite extra omtanke.
 • Att resa ett trähus: andra etappen
  Andra etappen i byggandet av ETC Byggs hyreshus i Västerås är nu klar – så här går det för bygget.
 • Nu kan du ställa dig i bostadskön till ETC Bygg i Växjö
  Förra veckan tog ETC Bygg första spadtaget för att börja bygga klimatpositiva hyreshus i Växjö. Nu kan du ställa dig i bostadskön.
 • Nu tas första spadtaget för ETC Bygg i Växjö
  Det är dags för ETC Bygg att ta första spadtaget för att börja bygga klimatpositiva hyreshus i Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *