Gå med i crowdfundingen för ETC Hyreshus

Hjälp oss ändra byggandet i Sverige. Spara direkt i vårt klimatsmarta hyreshus med B-aktier som säkerhet. Här kan du följa vår insamling.

Hjälp oss ändra byggandet i Sverige. Spara direkt i vårt klimatsmarta hyreshus med B-aktier som säkerhet. Här kan du följa vår insamling.

ETC hyreshus förändrar byggandet till klimatpositiva hyreshus i Sverige. Du gör en direkt insats för klimatsmart boende men också en insats för att förändra andra byggares hus. 

ETC bygger hyreshus i Västerås, Växjö och Malmö. Vi bygger helt i trä och lagrar därmed koldioxid. Dess­utom med egen elproduktion på tak och odling på balkonger. När du sparar i våra hyreshus är perspektivet minst tio års sparande (du har dock möjlighet till akut uttag med 6 månaders uppsägning). Avkastningen bestäms per år och är 2019 beslutad till 2 procent. Räntan stiger om inflationen stiger. Minsta summa att spara är 10 000 kronor. Du kan också månadsspara i våra hyreshus. (minimisumma 1000 kr). Varje sparande har 6 månaders uppsägningstid.

Här kommer du att kunna följa vår insamling och är du intresserad av att själv spara i våra hyreshus använd fornmuläret nedan!

Anmäl ditt sparande här

Jag är privatperson och vill spara i ETC hyreshus
Jag är ett företag eller organisation som vill spara i ETC hyreshus

ETC Bygg är vårt bolag som tar in pengar från allmänheten och ­förvandlar dem till klimatsmarta hyreshus. Du sparar i andelar som återköps till insatt summa när du vill avsluta ditt sparande.

Avkastning för år 2024 är 5,5 procent.
Ditt sparande har säkerhet i form av B-aktier i vårt publika bolag ETC Bygg AB. Sparande i B-aktier omfattas inte av statlig insättningsgaranti.