Hoppa till innehåll
ETC Hyreshus

Gå med i crowdfundingen för ETC Hyreshus

Hjälp oss ändra byggandet i Sverige. Spara direkt i vårt klimatsmarta hyreshus med B-aktier som säkerhet. Här kan du följa vår insamling.

ETC hyreshus förändrar byggandet till klimatpositiva hyreshus i Sverige. Du gör en direkt insats för klimatsmart boende men också en insats för att förändra andra byggares hus. 

ETC bygger hyreshus i Västerås, Växjö och Malmö. Vi bygger helt i trä och lagrar därmed koldioxid. Dess­utom med egen elproduktion på tak och odling på balkonger. När du sparar i våra hyreshus är perspektivet minst tio års sparande (du har dock möjlighet till akut uttag med 6 månaders uppsägning). Avkastningen bestäms per år och är 2019 beslutad till 2 procent. Räntan stiger om inflationen stiger. Minsta summa att spara är 10 000 kronor. Du kan också månadsspara i våra hyreshus. (minimisumma 1000 kr). Varje sparande har 6 månaders uppsägningstid.

Här kommer du att kunna följa vår insamling och är du intresserad av att själv spara i våra hyreshus använd fornmuläret nedan!

Anmäl ditt sparande här

Jag är privatperson och vill spara i ETC hyreshus
Jag är ett företag eller organisation som vill spara i ETC hyreshus

Läs vidare

 • Hyrorna för ETC Byggs hus i Västerås är färdigförhandlade
  Efter förhandlingar med Hyresgästföreningen är vi på ETC Bygg glada att meddela att är hyrorna nu är satta för de lägenheter som ETC Bygg håller på att färdigställa i Västerås. Här kan du ladda ner avtalet med Hyresgästföreningen. Ni som står […]
 • ETC bygger ett helt ekokvarter i Kumla
  Så här kommer det se ut på Hällabrottet i Kumla om något år. ETC Bygg har vunnit markanvisning för ett helt kvarter av riktigt fina ekohus i ett och ett halvt plan. Här ryms faktiskt hela 120 personer, det blir 40 […]
 • Så bygger vi tysta trägolv
  I ett flervåningshus är golvet i din lägenhet samtidigt någon annans tak. Det betyder att husets bjälklag måste konstrueras på ett sådant sätt att risken för störande ljud minimeras. Handlar det som i vårt fall om trähus, ja då behöver bjälklaget lite extra omtanke.
 • Att resa ett trähus: andra etappen
  Andra etappen i byggandet av ETC Byggs hyreshus i Västerås är nu klar – så här går det för bygget.
 • Nu kan du ställa dig i bostadskön till ETC Bygg i Växjö
  Förra veckan tog ETC Bygg första spadtaget för att börja bygga klimatpositiva hyreshus i Växjö. Nu kan du ställa dig i bostadskön.
 • Nu tas första spadtaget för ETC Bygg i Växjö
  Det är dags för ETC Bygg att ta första spadtaget för att börja bygga klimatpositiva hyreshus i Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *