Välkommen på husvisning och loppmarknad i Växjö

Den 30:e september blir det studiebesök med rundvandringar och loppmarknad hos ETC Bygg i Växjö.

Besök vår första visning i Växjö med arkitekten och energiexperten Hans Eek, som har ritat husen tillsammans med Kaminsky Arkitektur. Han guidar runt och berättar om bakgrunden till husens konstruktion samt visar hur husens unika värmesystem och ventilation fungerar. Du får också se hur de boendes lägenheter ser ut, du får besöka växthusen – och på innergården blir det loppis, för alla så klart!

De boende i husen bjuder in alla till loppmarknad! Där kan du hjälpa till att minska avfallet och främja återbruk, vilket är bra för både miljön och plånboken. Loppmarknaden är mer än bara ett shoppingställe; det är en mötesplats för grannar, vänner och nya bekantskaper.

Så stöd oss genom att delta och sprida ordet!

När: 30 september 2023 klockan 11:00
Var: Högövägen 9–13 i Växjö

För att följa med på husvisningen måste du anmäla dig. Platserna är begränsade och kostar 150 kronor per person.

ETC Bygg är vårt bolag som tar in pengar från allmänheten och ­förvandlar dem till klimatsmarta hyreshus. Du sparar i andelar som återköps till insatt summa när du vill avsluta ditt sparande.

Avkastning för år 2024 är 5,5 procent.
Ditt sparande har säkerhet i form av B-aktier i vårt publika bolag ETC Bygg AB. Sparande i B-aktier omfattas inte av statlig insättningsgaranti.